Avlsvejledning

///Avlsvejledning
Avlsvejledning 2018-01-10T23:42:39+00:00

Avlsvejledningens medlemmer udpeges af bestyrelsen.

Avlsvejledningen har følgende medlemmer:

Jytte Thomsen
Jytte ThomsenAvlsvejleder
P.O. Pedersensvej 5, 7500 Holstebro
Hans Lau
Hans LauAvlsvejleder
Gubsøvej 16, 8600 Silkeborg
Kenneth Hansen
Kenneth HansenAvlsvejleder
Sognevej 91, 4000 Roskilde
Tlf.: 40 77 95 53
Kirsten Rübner-Petersen
Kirsten Rübner-PetersenAvlsvejleder og dyrlæge
Vester Feldborgvej 4 Hogager, 7500 Holstebro
Tlf.: 21 61 73 48

Avlsvejledningen har udarbejdet et spørgeskema, som vi forventer, skal blive et vigtigt værktøj til forbedring af avlen.
Skemaet skal hjælpe os til, at især kortlægge evt. fejl, som ellers aldrig kommer for dagens lys.

For fremtiden vil skemaet indgå som en del af indstikket til stambøgerne og som vi ønsker at hvalpekøberne udfylder og sender til os, enten pr. brev eller mail evt. via hjemmesiden, når hunden er 1- 1½ år.

Vi er også interesseret i, at man pt. også udfylder skemaet, for nulevende hunde og hunde der er blevet aflivet af den ene eller anden grund inden for de sidste 10 år.
Avlsvejledningen er naturligvis altid interesseret i, at kende forholdene omkring en aflivning, hvis den skyldes uønskede egenskaber ved hunden.
Alt dette er naturligvis ment for, at vi kan gøre vores arbejde så godt som muligt til gavn for racen og alle dem som nyder godt af den.
Vi håber så mange som muligt vil hjælpe os i denne gode sags tjeneste.

På avlsvejledningens vegne
Palle Jørgensen