Jeg hedder Mette Agerbak Trøiborg, jeg bor sammen med min mand og vores 3 børn på en lille gård i Nørre Nebel. Jeg er vokset op med hund og hest, men valgte dog for nogle år siden at sælge hesten for at fokusere på familien og hundene.

Jeg er vokset op med labrador, men i 2009 købte jeg en islandsk fårehund, som blev brugt til lydighed og en smule agility.

I 2012 får jeg kontakt med dansk blindesamfund og bliver “foderværstfamilie” for nogle af deres labrador hvalpe. Og slutter samarbejde pga flytning.

2013 stiftede jeg for første gang kendskab med en Kleiner Münsterländer som jeg efter et årstid får lov at træne med, og har siden da, været lidt under Monas vinge.

I 2017 sker det endelig, min helt egen klm kommer hjem og vi har fra dag et været meget arbejdsomme, og aktive på træningsbanen, og deltaget på et par prøver.

Gennem alle disse år med hund er ønsket om at hjælpe andre kun blevet større og større, og jeg er nu så heldig at jeg har fået lov at hjælpe lidt i DMK Esbjerg, og forhåbentligt lære endnu mere.