Indlæser Begivenheder
Denne begivenhed er allerede afholdt.

Holdet starter 5. januar 2020 fra kl. 8.30 til kl. 14.00 ca. v/ Heidi, Per og Mona. Kurset kører over 8 gange inkl. afslutning (datoer 5., 12., 19., 26. jan. – 2. feb. INGEN TRÆNING, 9., 16., 23. februar og afslutning den 1. marts.

Kurset henvender sig til begyndere og let øvede. Har du gået med tanken om at prøve kræfter med schweiss-spor, men ikke lige ved hvordan du kommer i gang, så har du nu en fantastisk mulighed for at komme rigtigt i gang.
Hvad enten du er helt nybegynder, eller bare godt kunne tænke dig at komme i gang igen, eller du allerede er i gang med træningen, men ønsker at dygtiggøre dig, er dette kursus lige noget for dig. Det er en god mulighed for at få nyttige fif til træningen og få et skarpt øje på din måde at gå spor på.

Begyndere: Helt nye hundeførere der gerne vil i gang med schweiss-spor, eller hundeførere der allerede er i gang med træningen til 400 m/3 timers prøve.

Let øvede: Hundeførere, der har bestået 400 m/3 t og som enten skal i gang med eller har påbegyndt træningen af 20 timers spor og som gerne vil have gode fif til træning af f.eks. kasse og wiedergang eller andre ting der måske driller.

Første samlingsdag er der planlagt et foredrag v/Heidi Pedersen– der lægges ingen overnatningsspor.

• Minimum 5 deltagere, maks. 12 deltagere. Pris 1000 kr. prisen er inkl. Morgenmad hver gang. Mødested: Lykkegårdsvej 14 o, 6700 Esbjerg

 

Du skal tilmelde dig på mail til: dmkesbjerg@gmail.com

Penge skal overføres til Regnr:. 1686 kontonr:. 3230246555.

Husk at vedhæfte hvilket hold/timer I er på, samt jeres navn. (VIGTIGT)

Vi henleder opmærksomheden på, at der SKAL betales 14 dage før kursus opstart.

Pengene refunderes ikke ved afbud, med mindre man kan sælge sin plads videre. Ved for få tilmeldinger, refunderes pengene.