Prøveinformation

//Prøveinformation
Prøveinformation 2018-03-01T10:34:24+00:00

Her kan du hente tilmeldingsblanketten fra FJD og prøveregler. Tilmeldingsblanketten kan anvendes til tilmelding til markprøver, brugsprøver, fuldbrugsprøver og udstillinger afholdt under FJD/DJU og specialklubberne.

Fælles markprøveregler

Her kan du finde prøvereglerne for prøver afholdt under Fælles markprøveregler det vil sige markprøver/brugsprøver, DJU-apportering og Slæb og apportering samt ræveslæbsprøven.

Regler for andre nationale prøver

Regler for internationale prøver

God fornøjelse og knæk og bræk!

Resultatbogen

Resultatbogen er frivillig, men vil du gerne have en sådan til indførelse af prøve- og udstillingsresultater samt vaccinationer, skal du sende kopier af DKK´s ejerforholdsattest (ikke stambog) og Dansk Hunderegisters registreringsattest (senest 14 dage før brug) til:

Birte Johansen, Dengsøvej 11, Vester Velling, 8860 Ulstrup. Tlf 51 29 70 22. eller på mail: resultatbog@gmail.com.

Resultatbogen koster 100 kr., der overføres via netbank til konto: 7187 0001189453.

Argumenter for bibeholdelse af resultatbøgerne:

DKK’s hundeweb er ikke en dokumentationsside, men en oplysningsside med de fejl og mangler der blandt andet er på grund af:

• Hundeføreren kan komme til at skrive forkert på tilmeldinsblanketten, f.eks. DKK nummeret
  • Prøve-/udstillingslederen kan lave fejl ved overførsel af data fra tilmeldingsblanketterne til katalog og præmieringslisterne
  • Dommer/udstillings- og prøveleder, som indfører præmieringsgrad på listerne kan skrive fejl (det skal jo gå hurtigt)
  • Endelig kan der ske fejl fra DKK’s side ved indførsel af de mange data, såsom almindelig tastefejl, fejllæsning af utydelig præmieringslister etc.
  • Det kan tage et stykke tid, før præmieringerne bliver indført på hundeweb, bl.a. på grund af travlhed, men også fordi det kan tage sin tid, før prøve-/udstillingslederne indsender deres præmieringslister.
  • Nogle præmieringslister når slet ikke frem.

Øvrige argumenter:

Kun medlemmer af DKK har adgang til ”hundeweb”, hvor alle resultater bliver ført ind – medlemskab er 440 kr. om året

• DKK kræver en resultatbog for at kunne deltage på schweissprøver
  • Udstillinger i udlandet – i f.eks. brugshundeklasse – kræves et FCI certifikat udstedt af DKK. Såfremt det nødvendige markprøveresultatet endnu ikke er indført i hundeweb, udsteder DKK certifikatet på baggrund af en kopi af den indsendte resultatbog
  • Prøve- og udstillingsresultater i udlandet kan indføres i resultatbogen, så ejeren kan dokumentere, præmieringen.
  • I tvivlsspørgsmål om præmiering er det altid ejeren der skal dokumentere hundens præmiering.
  • Hundens vaccinationer indføres i resultatbogen, så man undgår at medbringe særskilte erklæringer. (For rejser til udlandet kræves hundepas med de nødvendige vaccinationer).

Prøvelederinformation